Un nou curs de machiaj

Un nou curs de machiaj

 

Bucuria si increderea in frumusetea nativa este adevarata “vraja” pe care o poti darui printrun machiaj realizat cu… suflet! Tehnic vorbind, regasiti mai jos temele ce vor fi abordate in curs, insa intentia mea este aceea de a transmite subtil rolul si importanta make-up artist-ului in interactiunea cu oamenii:

 

  • reguli de igiena si trusa make-up artist-ului
  • tipologii si reguli cromatice in machiaj
  • machiajul corector
  • machiajul de mireasa
  • machiajul de seara (banana inchisa / deschisa, smokey eyes)
  • aplicarea genelor false

 

Perioada si durata cursului

 

Cursul se va desfasura in zilele de 20-21-22 februarie 2015 dupa urmatorul program: vineri, 20 februarie, intre orele 17:00 – 20:00; sambata si duminica, respectiv 21 si 22 februarie, intre orele 10:00 – 13:00.

 

Locatia cursului

 

Cursul de va desfasura in orasul Tulcea iar locatia va fi anuntata personal participantelor, la finalul perioadei de inscriere.

 

Diploma

 

In urma cursului, participantele vor avea la dispozitie 7 zile calendaristice pentru intocmirea unui mic portofoliu de fotografii relevante cu machiaje realizate in scopul exersarii cunostintelor dobandite la curs. Ulterior, se vor acorda diplome de participare, cu mentionarea in scris a programei parcurse.

 

Pretul cursului si inscrierea

 

Cursul valoreaza 500 lei / participant.

Nota: Pentru cursantele anterioare AnaMachiaj care doresc o noua experienta intro alta echipa se va acorda un discount de 20% !

 

Inscrierile se fac in numar de locuri limitat de logistica si metodologia cursului, pana  pe data de 17 februarie inclusiv, zilnic de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00, la numarul de telefon 0744.527.751.

 

Modalitatea de inscriere implica semanarea unui contract de prestari servicii si achitarea unui avans de 50% din valoarea sa, diferenta urmand sa fie achitata cel tarziu in prima zi de curs.

 

                                                          Va astept cu drag solicitarile de inscriere!
 
 
 
A impartasi e o virtute...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0