MAKE-UP… YOUR MIND

MAKE-UP… YOUR MIND

 

Faptul ca functionarea organismului uman este asigurata prin consumul de energie, auto-generata sau preluata, nu mai este o noutate de foarte multi ani – inca din secolul al II-lea i.e.n.

 

 

Celulele noastre au energie proprie pe care o transfera permanent intre ele si astfel se creaza flux, si implicit camp energetic generat de propriul organism. Atat timp cat fluxul energetic este cursiv, celulele noastre raman sanatoase si isi indeplinesc rolurile pe care le au. Daca ceva se deterioreaza in planul corpului nostru fizic, aceasta deteriorare isi are originea in planul energetic, si invers.

Ma bucur nespus ca Bruce Lipton, de exemplu, a devenit atat de accesibil pe Internet – cu toate studiile si teoriile sale demonstrate!… Va invit sa il studiati, caci pentru mine a facut o mare diferenta!

Asadar, in „proiectul meu de suflet ce va fi dedicat cu bucurie oamenilor dragi”, mi-am propus sa imbin toate cunostintele pe care le am in realizarea machiajului corector cu o metoda de echilibrare a comunicarii energetice dintre celule – metoda certificata la nivel mondial, in care am obtinut atestarea necesara pentru a o folosi.

Aceasta este cea mai simpla explicatie – pe intelesul tuturor, pe care o pot oferi pentru procesul care a stat la baza rezultatului de mai jos. Mentionez ca fotografia nu prezinta modificari prin editare, iar modelul nu are niciun produs de machiaj aplicat:

 

 

Persoana pe chipul careia am lucrat are aproximativ 60 de ani, a fost pensata necorespunzator vreme de aproximativ 25 de ani (pe forma rotunda si foarte subtire – asa cum era odata la moda), iar sprancenele nu se mai regenerau. Machiajul sprancenelor din fiecare dimineata era un adevarat chin pentru ea, ajungand sa se gandeasca foarte serios la un tatuaj cosmetic. Am consiliat-o cum si unde ar fi bine sa il faca, pana cand mi-a venit aceasta idee formidabila. A fost foarte deschisa sa incercam, intelegand ca nu exista riscuri sau efecte adverse, ca in cazul altor metode alternative. I-am facut doar doua sedinte si am rugat-o sa aiba rabdare macar 3 saptamani, asa incat firele de par sa poata creste pana la lungimea dorita.

Acum trebuie doar sa isi contureze forma sprancenelor data de firele de par existente si nu mai este nevoita sa si le redeseneze zilnic, direct pe piele – ceea ce era vizibil si inestetic, mai ales in lumina soarelui. Rezultatul a fost observat inclusiv de sotul doamnei, care i-a spus intro zi: „Ce ti-ai facut la sprancene? Nu doar ca s-au regenerat, dar au chiar o forma moderna…” 

 

Imi propun pe viitor sa lucrez cu scopul obtinerii urmatoarelor rezultate:

–         regenerarea si corectarea formei sprancenelor;

–         regenerarea si alungirea genelor superioare si inferioare;

–         reconturarea si repigmentarea buzelor;

–         neutralizarea cromatica a diferitelor imperfectiuni ale tenului sau chiar si a cearcanelor;

–         estomparea sau anularea ridurilor fine – altele decat cele de expresie.

 

Astept cu mare nerabdare solicitarile voastre! Intrucat modul de colaborare poate fi foarte diferite de la o persoana la alta, voi oferi detalii personal celor care imi vor solicita un astfel de… hai sa-i spunem…

MACHIAJ CORECTOR ENERGETIC 

A impartasi e o virtute...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0